IT-Gymnasiet

Vi finns i monter C12:11

Hitta oss på kartan
IT ÄR VÄGEN MOT DINA MÅL

IT-Gymnasiet är alternativet för dig som söker en IT-profilerad gymnasieutbildning, som blir språngbrädan till en framgångsrik karriär.

Vi är språngbrädan till en framgångsrik karriär. Vårt uppdrag är att överträffa alla förväntningar som både du och dina föräldrar har på en gymnasieutbildning samt att förbereda dig för framgång, både i eftergymnasiala studier och ditt yrkesliv. Vår utbildningsfilosofi handlar i grund och botten om mod. Vi vill ge dig modet att gå din egen väg och att våga lyckas. Med världen som arbetsplats, kreativitet som huvudämne och IT som verktyg kan du och dina klasskamrater växa som människor och bli precis vad ni vill.

I Stockholm har vi tre skolor:

IT-Gymnasiet Sundbyberg erbjuder följande program: IT Teknik, IT Design och IT-programmet.

IT-Gymnasiet Södertörn erbjuder följande program: IT Teknik, IT Design, IT Musik och IT-programmet.

IT-Gymnasiet Stockholm erbjuder följande program: IT Teknik och IT Design.

• Friskola

IT-Gymnasiet