Boka monter

• ExpoStart

Redan vid anmälan ser vi till att ett antal viktiga punkter klaras av. För dig som utställare innebär det mindre administration och större trygghet.

ExpoStart

ExpoStart innehåller:

• Utställningsförsäkring - Ditt mässdeltagande är försäkrat till ett värde av 225 000 kr som även täcker skador som uppstår under transporter till och från mässan. Du som utställare får dessutom en tjänstereseförsäkring.

• Eluttag - En el-anslutning med grenuttag 230V, 10A, max 2000W, ingår i din anmälan.Placering måste anges.

• Tomemballagehantering - Vi tar hand om ditt tomemballage under
    pågående mässa. Det hämtas och lämnas vid din monter.

• Godshantering - Vi ombesörjer lastning och lossning av ditt
    mässgods, inom mässans område. Måste förbeställas.

• Städning inför dag 1 - Din monter dammsugs inför mässans
    öppningsdag.

Kostnad: 4 190 kr exkl moms per utställande företag och betalas till Stockholmsmässan mot faktura vid anmälan.

• bild en på digital monter

Digital Monter

Med den digitala montern får du ett effektivt verktyg som försäkrar dig att besökare och journalister lär känna ditt företag - inför, under och efter eventets gång.

Missa inte möjligheten att visa upp ditt företag online! Förutom information om ditt företag - så har du dessutom möjlighet att lägga in ditt företags mässerbjudanden och aktiviteter som du erbjuder under eventet. Dessa samlas tillsammans med alla mässerbjudanden och aktiviteter som eventet och de övriga utställarna har på eventets webbplats och app. Din monter blir nu lättare att hitta för besökarna som laddar ner vår app, som bland annat visar vägen till din monter.

VAD INGÅR I DEN DIGITALA MONTERN:
    • Företagsnamn och kontaktuppgifter. Namnet blir synligt men också sökbart via sökmotorer (så som exempelvis Google) men också via vårt egna sökverktyg på eventets webbplats.

• Ditt monternummer blir synligt, till det medföljer en länk till en karta över lokalen du ställer ut i. På detta vis blir det enkelt för besökarna att lokalisera var i lokalen din monter finns.

• Dina varumärken blir synliga och självfallet också sökbara. Detta ökar ditt företags exponering och ger dig större affärsmöjligheter. Du kan också lägga upp och göra dig sökbar via ett flertal olika produktkategorier på eventets webbplats.

• Egna mässerbjudanden och aktiviteter som du kan använda för att locka besökare till din monter. Utöver att visas i din digitala monter samlas de tillsammans med eventets och övriga utställares erbjudanden och aktiviteter via huvudmenyn.

• Möjlighet att ladda upp inspirerande bilder, filmer, texter och länkar samt pressmeddelanden.

Läs mer om den Digitala montern här »

För att komma åt din Digitala Monter loggar du in i Event Planner »

Osäker på hur du gör för att fylla i din Digitala Monter? Du hittar en steg-för-steg guide här »

• Vad är Gymnasiemässan?

Gymnasiemässan på Stockholmsmässan i Älvsjö är Sveriges största Gymnasiemässa. Gymnasiemässan arrangeras av Stockholmsmässan ihop med Kommunerna i Stockholms län (KSL).

Här har blivande gymnasieelever ett smörgåsbord fyllt av gymnasieutbildningar att välja på. Samtliga högstadieskolor bjuds in till Gymnasiemässan. Under torsdagen och fredagen så besöker eleverna mässan ihop med sin klass. Det gör att den under två dagar är ungefär 20 000 elever på plats och som du som utställare har möjlighet att möta och prata om din skola med.  På lördagen finns möjlighet att komma tillbaka själv eller tillsammans med exempelvis med sina föräldrar. På plats finns också Studie- och yrkesvägledare som eleverna kan ställa frågor om utbildningsval.

För att skapa den bästa mötesplatsen inför gymnasievalet så är vi noga med vilka som får ställa ut på Gymnasiemässan. Det ska vara gymnasieskolor inom Stockholms län eller skolor med riksintag. Vi välkomnar också branschorganisationer och företag som de samarbetar med för att kunna visa på vilka yrken som olika utbildningar kan leda till. I övrigt så kan vi ha olika organisationer som samarbetspartner för att belysa vad vi är anser är viktiga frågor för ungdomar som exempelvis mobbing, utanförskap, självtillit etc.

Under tre dagar är det högt tryck och en härlig stämning i hallen. Då möter du som utställare enormt många entusiastiska och engagerade elever, så missa inte tillfället att vara på plats!