Academy of Music and Business

Vi finns i monter C13:58

AMB, Academy of Music and Business - spetsutbildning i musik och internat
Academy of Music and Business i Tingsryd i Småland erbjuder en riksrekryterande musikutbildning på gymnasiet som också har ett fokus på affärer, vilket gör det till en helt unik utbildning. AMB är en gymnasieskola med internat som startades av Andreas Carlsson och Magnus Lundin hösten 2013.

AMB har lokaler för musik och musikproduktion
AMB ligger i Tingsryd i Småland och totalt finns ungefär 3000 kvadratmeter av utbildningsyta. På Academy of Music and Business finns 11 produktionsstudios, 16 ensemblelokaler, en huvudstudio, ett auditorium där det finns plats för 450 personer och allt annat du kan önska dig av lokaler där man utbildas i musik och musikproduktion.

Musikutbildning med affärstänk på AMB i Tingsryd
Under utbildningens gång får du som elev lära dig om de förutsättningar som finns i det kulturklimat som vi ställs inför i dagens samhälle. Detta betyder att du får förståelse om vikten av att bygga varumärken, att använda ett pragmatiskt tänkande på din kreativitet och kunskap om immaterialrätt.

Intressanta föreläsare från musikbranschen
På AMB får du höra personer i den absoluta toppen av musikbranschen föreläsa. Du får dessutom höra på föreläsningar av ledande personer inom musikjuridik som tar upp hur synen kommer se ut på immaterialrätt i framtiden.

Riksrekryterande utbildning i musik
AMB samarbetar med låtskrivare, producenter och entreprenörer inom musikbranschen som är både nationellt och internationellt erkända. Skolan erbjuder Estetiska programmet med inriktning Musik. Du kan sedan välja att gå en fördjupning mot något av dessa tre områden:

Studio och musikproduktion
Artist/Musiker
Music business/management
AMB erbjuder riksrekryterande spetsutbildning i musik. Hit kan du söka från hela landet och möjlighet finns till boende på skolans elevhem.
Hitta oss på kartan

Academy of Music and Business