Bluechip Study USA

Vi finns i monter C15:31

Bluechip Study USA är Sveriges ledande expert på studier i USA. Bluechip jobbar bara med USA och har över 25 års erfarenhet av att hjälpa studenter att åka till USA och plugga. Bluechip har också en omfattande erfarenhet av att hjälpa idrottare att åka till USA på stipendium. Bluechip ger personlig och kostnadsfri studierådgivning och erbjuder ett komplett servicepaket för studenter som vill åka till USA.

Följande skolor kommer finnas i vår monter: South Kent School, Hawaii Prep Academy, Northland Scholars Academy, Brook Hill School och IMG.
Hitta oss på kartan

Bluechip Study USA