Explorius

Vi finns i monter C14:24

Med Explorius kan du uppleva ditt livs största äventyr - ett utbytesår!

Att plugga på high school utomlands är en möjlighet du bara får en gång i livet och vi gör alltid vårt yttersta för att skapa det utbytesår just du drömmer om. Vi anordnar utbytesår till 14 olika destinationer för ungdomar mellan 14-18 år. Säkra din plats, ansök idag!

Explore the World - learn for life!

Hitta oss på kartan

• Explorius High School

Explorius High School. Åk på ett high school-år och upplev ditt livs största äventyr med Explorius!

• Mässerbjudande: Hawaiiresa GRATIS!

Mässerbjudande: Hawaiiresa GRATIS!. För dig som bestämmer dig för att åka på utbytesår till USA 2019/20 har vi ett riktigt bra erbjudande exklusivt för dig som är här på Stockholmsmässan: Explorius bjuder på en NYÅRSRESA till Hawaii i en vecka under ditt utbytesår.

• Summer High School i Australien

Summer High School i Australien. Om du vill prova på studentlivet i Australien, men inte missa skolan hemma i Sverige, kan du ansöka till vårt Summer High School-program. På detta program pluggar du i Australien i upp till tre månader. Då high school-eleverna i Australien går i skolan under juni, juli och augusti får du en perfekt chans att gå i skolan tillsammans med dem under ditt sommarlov hemma i Sverige. Efter din sommar i Australien börjar du skolan i Sverige precis som vanligt.

• Been there, done that!

Been there, done that!. Vem vet bäst om utbytesår, om inte en tidigare utbytesstudent? Besök www.explorius.se/Blogs och kika in våra studenters bloggar och vloggar!

• Upplev något nytt - upplev high school!

Upplev något nytt - upplev high school!. Alla våra bilder är tagna av våra utbytesstudenter.

• Missa inte bussen!

Missa inte bussen!. Upplev äkta high school-spirit med Explorius Classic High School-program i USA!

• Länk till produkten

Explorius