Grillska Gymnasiet

Vi finns i monter C12:26,C12:20

Grillska Gymnasiet Stockholm finns i trivsamma lokaler i Liljeholmen, ett stenkast från t-bana, buss och tvärbana. Skolan har cirka 700 elever fördelade på sex nationella program, lärlingsutbildningar, introduktionsprogram, individuella program och gymnasiesärskola.

Grillska Stockholm är en skola för dig oavsett om du har målet inställt på att studera vidare på högskolan eller om du vill gå ett mer praktiskt yrkesinriktat program med sikte på jobb.

Skolan har en särskild idrottsprofil och du kan satsa på din idrott samtidigt som du studerar på gymnasiet. Du kan kombinera några av skolans program med exempelvis fotboll, dans, crosstraining eller e-sport och alla elever har fri tillgång till skolans gym.

Samhälle och engagemang
Alla utbildningar uppmuntrar till samhällsengagemang och alla läser entreprenörskap. Studierna sker i längre sammanhängande arbetspass och i verklighetsnära projekt. Hos oss får du chans att växa och utvecklas utifrån dina personliga förutsättningar.

Du kan välja mellan:

Högskoleförberedande program.
Yrkesförberedande program och lärlingsutbildningar.
Gymnasiesärskola och programmen Handel och administration eller Hälsa, vård och omsorg med barn- och fritidsprofil.
Individuella program för dig som inte har fullständiga betyg från grundskolan.
Språkintroduktion.
Hitta oss på kartan

• Grillska Gymnasiet Stockholm - Sverige
  • Stadsmissionens skolstiftelse - Sverige

• Eedat

Eedat. Tänker du dig en framtid som nätverkstekniker, webbutvecklare eller inom IT-support? El- och energiprogrammet är en bred IT-utbildning som ger dig stora valmöjligheter. Du kan även välja e-sportprofil.

Grillska Gymnasiet

Box 47073 117 43  Stockholm Sverige