Grillska Gymnasiet Kungsholmen

Vi finns i monter C04:21

På Grillska Gymnasiet Kungsholmen (nuvarande Sundbyberg) lär du dig att förstå och påverka din omvärld. Vi utbildar Stockholms sociala entreprenörer inom restaurang, bageri och ekonomi.
Vi är sedan länge kända som restaurangskolan med Stockholms nöjdaste elever, med välutbildade lärare och stark förankring i branschen.

Här möts du av en varm lärmiljö som präglas av gemenskap, trygghet och trivsel.
Från och med augusti 2020 kommer verksamheten som idag finns på Grillska Gymnasiet Sundbyberg att finnas på Kungsholmen. Det betyder att vi också byter namn till Grillska Gymnasiet Kungsholmen. Nytt namn, nya moderna lokaler. Samma trygga skola.

Från och med augusti 2020 hittar du oss på Lindhagensgatan 126 i nya, moderna lokaler som är skräddarsydda efter vår verksamhet. Du tar dig till vår nya adress med grön tunnelbanelinje till Kristineberg, blå linje till Stadshagen eller buss till hållplats Hornsberg eller Moa Martinssons torg. Pendeltågsstation Odenplan och Sundbyberg hittar du inom ett par hållplatser med tunnelbanan.

Det nya läget
Runt hörnet väntar vackra Hornsbergs strand med caféer, utegym och svårslagen utsikt över Mälaren. Ett kvarter bort hittar du Kristinebergs idrottsplats och skatepark. På behändigt promenadavstånd i andra riktningen ligger Rålambshovsparken med sina vidsträckta grönytor och möjligheter aktiviteter, som till exempel beachvolley och basket.

Flytt till Kungsholmen
Runt hörnet finns Hornsbergs strand med utsikt över Mälaren.
Vi kommer även framöver att erbjuda restaurangprogrammet inriktning kök och servering, och bageri och konditori samt ekonomiprogrammet med inriktning ekonomi.

Vi kommer framöver att byta ut namnet i alla våra kanaler, men under en övergångsperiod kan du komma att stöta på namnet Grillska Gymnasiet Sundbyberg parallellt med namnet Grillska Gymnasiet Kungsholmen. Hör gärna av dig till info@stadsmissionensskolstiftelse.se om det är något du inte hittar eller undrar över.

Hitta oss på kartan

Kategorier

  • EK - Ekonomiprogrammet
  • RL - Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Kontakta oss

Grillska Gymnasiet Kungsholmen

Box 47073 100 74  Stockholm Sverige