Söderberg & Partners

Vi finns i monter C10:48

Kom och hälsa på vår monter för att ansöka om ett stipendium till årets bästa sommarläger!!

Söderberg & Partners upprepar succén och delar ut stipendium till 120 studiemotiverade ungdomar! Stipendiet är öronmärkt för Söderberg & Partners Summer Camp, ett spännande sommarläger som anordnas i samarbete med Lanterna Education.

Summer Camp är en lägervecka där vi blandar undervisning med roliga aktiviteter och inspirerande föreläsningar. Undervisningen sker i ämnena biologi, kemi, fysik, matematik och engelska och bedrivs främst på engelska av lärare som är vana pedagoger och undervisar vid Lanternas övriga kurser.

Stipendiet kan sökas av studiemotiverade ungdomar födda 2004-2006. Tanken är att entusiasmera och väcka intresse för vidare studier på universitetsnivå. Vi hoppas även att ungdomarna kommer hem med många nya vänner och blir inspirerade av vad näringslivet har att ge! Vi har fyra timmars undervisning per dag, sedan finns möjlighet till aktiviteter som dans, beachvolley och vattensporter. Det kommer även att finnas roliga och inspirerande extraföreläsningar att ta del av på eftermiddagarna.
Hitta oss på kartan

Kontakta oss

Söderberg & Partners

REGERINGSGATAN 45 111 56  Stockholm Sverige