gymnasiemassan-stockholmsmassan

Gymnasiemässan 19-21 november 2020

Sveriges största gymnasiemässa på Stockholmsmässan i Älvsjö

Gymnasiemässan i Stockholm är till för dig som bor i Stockholms län och som står inför ditt gymnasieval. Här får du och dina vårdnadshavare chansen att tillsammans träffa representanter från olika gymnasieskolor. På plats finns också Studie- och yrkesvägledare, Gymnasieantagningen och branschorganisationer m.fl. redo att diskutera gymnasievalet.

Gymnasiemässan, en mötesplats fylld av inspiration för dig som snart ska göra ditt gymnasieval. På Gymnasiemässan hittar du mer än 160 gymnasieskolor från Stockholms län  och dessutom en del skolor från andra delar av landet. Närmare 40 000 elever besöker mässan varje år.

Ett besök ger dig

• Information – lär dig mer om de program och inriktningar som finns och vilka skolor som erbjuder dessa
• Hjälp av Gymnasieantagningen Storsthlm när det gäller hur antagningen går till, hur du gör din ansökan och mer
• Råd och stöd av studie- och yrkesvägledare

Därför ska du besöka oss ➔

Här träffar du

• Lärare och rektorer från mer än 160 skolor
• Elever som går på skolan du är intresserad av
• Gymnasieantagningen Storsthlm
• Studie- och yrkesvägledare
• Branschorganisationer som berättar om olika yrken

Om Gymnasiemässan ➔

Bli utställare

Medverka på Sveriges största gymnasiemässa och träffa Stockholms läns blivande gymnasieelever. Boka din monter idag!

Ta reda på mer och bli utställare ➔

Mässbilagan 2019

Den som väntar på något gott... kan så länge läsa om allt spännande som hände på plats 2019.

Läs mässbilagan ➔

Samarrangör