Gymnasiemässan

Sveriges största gymnasiemässa
21-23 november

Arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Torsdag 08.30-­17.00 │Fredag 08.30-­16.00 │Lördag 08.30-­16.00

Gymnasiemässan i Stockholm är till för dig som bor i Stockholms län och som står inför ditt gymnasieval. Här får du och dina föräldrar chansen att tillsammans träffa representanter från olika gymnasieskolor. På plats finns också Studie- och yrkesvägledare, Gymnasieantagningen och branschorganisationer m.fl. redo att diskutera gymnasievalet.

Bli utställare

Välkommen att boka din monter till Sveriges största gymnasiemässa. Här träffar du alla Stockholms läns blivande gymnasieelever, omkring 27 000 ungdomar, och har möjlighet att berätta för dem om din skola. Bli en del av Stockholms största mötesplats inför gymnasievalet.

Bli utställare

Samarrangör