gymnasiemassan-stockholmsmassan

Gymnasiemässan

Sveriges största gymnasiemässa
21-23 november

Arrangeras på Stockholmsmässan i Älvsjö.

Torsdag 08.30-­17.00 │Fredag 08.30-­16.00 │Lördag 09.00-­16.00 

Gymnasiemässan i Stockholm är till för dig som bor i Stockholms län och som står inför ditt gymnasieval. Här får du och dina föräldrar chansen att tillsammans träffa representanter från olika gymnasieskolor. På plats finns också Studie- och yrkesvägledare, Gymnasieantagningen och branschorganisationer m.fl. redo att diskutera gymnasievalet.

Varmt välkommen

Vad vill jag bli, vad ska jag plugga och var ska jag plugga? Frågorna är många och möjligheterna likaså. För vissa känns det härligt och för andra lite jobbigt. Oavsett vad, så kan Gymnasiemässan ge dig svaren du behöver och hjälpa dig på traven.

Därför ska du besöka mässan >

Fri entré

Mässan är öppen för alla, och det är kostnadsfritt att besöka Gymnasiemässan alla tre dagarna. Skolgrupper som besöker mässan under torsdagen och fredagen mellan kl 8.15-15.00 förbokar sitt besök för smidigare inpassering.

Läs mer om förbokning >

Vem vill du träffa?

Här har vi samlat alla skolor du har möjlighet att träffa på Gymnasiemässan. Filtrera på kategori så hittar du lätt just de skolor som du är intresserad av att veta mer om.

Läs mer om skolorna >

Förbered ditt besök

I mässbilagan får du tips, råd och information om gymnasievalet samt hittar alla skolor som ställer ut på Gymnasiemässan.

Läs mässbilagan >

Samarrangör