gymnasiemassan-stockholmsmassan

Välkommen till Sveriges största gymnasiemässa

Tack för i år - vi ses igen 2022

Välkommen till första steget mot din framtid! I år blir Gymnasiemässan helt digital och bjuder in dig till en virtuell mässmiljö där du möter fler än 100 skolor, får svar på alla frågor vad gäller antagning från Gymnasieantagningen Storsthlm, kan prata med studie- och yrkesvägledare och mycket mer. En uppdaterad och förbättrad version av Gymnasiemässan Digital väntar!

Gymnasiemässan Digital är stängd för i år - vi ses igen 2022

Gymnasietestet

Är du osäker på ditt Gymnasieval, för att göra valet lite enklare råder vi dig att göra vårt gymnasietest. På så vis kan du förhoppningsvis få en fingervisning om vilket gymnasieprogram och vilken inriktning som kan passa just dig!

Gör testet här!

Läs mässtidningen redan nu!

Läs mässtidningen för Sveriges största gymnasiemässa, den är fylld med inspiration, tips och vägledning inför ditt viktigaste val.

Läs tidningen här!

Läs mer om Gymnasiemässan Digital 2021

Välkommen till första steget mot din framtid! Gymnasiemässan är en mötesplats fylld av inspiration, goda råd och upptäckter för dig som ska göra ditt gymnasieval.

Öppettider och bemanning av chatt och videosamtal:
08:30-17:00 Torsdag 25 november | 08:30-17:00 Fredag 26 november | 09:00-16:00 Lördag 27 november

Läs mer här

Lyssna på Hanse Thorslund på P4 morgon

I morse var projektledaren för Gymnasiemässan Hanse Thorslund med i Morgon i P4 med Mia, Fredrik, Sanna och Ola. Börja lyssna vid 17:10

Lyssna här

Samarrangör

Partner