extraextra

Extratjänster

o Ytterligare representant i chatten
För skolan som vill öka antalet representanter i monter för att kunna chatta med fler potentiella elever när mässan är öppen.
Pris: 6 900 kr

o Extra webbinarium
För skolan som vill ha möjligheten att lägga upp fler webbinarium för potentiella elever.
Pris: 5 000 kr

o Öppet hus Goodiebag
En digital goodiebag där poteniella elever kan samla på sig erbjudanden från skolor som gärna vill locka till Öppet hus - exempelvis en digital flyer som berättigar till en glass om man besöker skolans Öppna hus.
Pris: 5 000 kr

o Medverkan utan monter: talartid eget webbinarium
Framtagen för företag och organisationer som vill synas på Gymnasiemässan Digital.
Pris: 10 000 kr

o Egen mässhall
För kommunen eller skolorna som tillhör samma organisation finns möjligheten att synas i en helt egen hall.
Pris: 49 900 kr

o Support/ytterligare korr av inlämnat material INNAN deadline
För skolan som behöver extra hjälp med det lämnade material till montern eller som vill göra en extra koll av montern. Det ingår ett korrektur i grundpriset för monterpaketet.
Pris: 1 000 Kr

o Support/ytterligare korr av inlämnat material EFTER deadline