Beställ utställarkort och garderobsbiljetter

Inför årets mässa har vi ändrat rutinerna för utställarkort och garderobsbiljetter, vilket betyder att du som utställare ska förbeställa dessa till dig och din monterpersonal.

Du beställer utställarkort och garderobsbiljetter här »

Vid beställningen av utställarkort ska du fylla i antal kort samt namn på de som ska arbeta och namnet på skolan. När beställningen är gjord får du en bokningsbekräftelse med en QR-kod som ska scannas vid ankomst. Du kan skicka vidare bokningsbekräftelsen på mejl till de som ska arbeta i montern. Det står namn på varje biljett som kommer i bekräftelsen. Korten kan hämtas från onsdag 20 november på entrétorget eller under pågående mässa i utställarentrén vid Scandic Talk.

Utställarentré:
Entré för personer med utställarkort sker via Scandic Talk, se karta här

Beställningen av utställarkort går till så här:
Steg 1. Fyll i antal utställarkort du behöver.
Steg 2. Fyll i namn och skola på de som ska arbeta på mässan.
Steg 3. När beställningen är gjord får du en bokningsbekräftelse på mejl med en QR-kod som ska scannas vid ankomsten. När man scannar koden på mässan kommer ett utställarkort att skrivas ut. Den ska läggas i en plastficka som finns att hämta vid entrén och ska bäras synligt.

Som utställare har du tillgång till mässhallarna
Onsdag 20/11 kl 07:00-22:00 (från kl 16:00 måste byggnationerna vara klara men arbete kan ske i egna montern)
Torsdag 21/11 kl 07:00-18:00
Fredag 22/11 kl 07:30-17:00
Lördag 23/11 kl 08:00-17:00

Utan giltigt utställarkort blir man insläppt först när mässan öppnar.

OBS! De vanliga utställarkorten gäller inte för att komma in i utställarloungen. Alla utställande företag får fem loungekort. Dessa delas ut på morgonen den 21 november i montern. De badgarna är inte personliga utan kan användas av all monterpersonal.

Tillfällig personal, till exempel hantverkare som enbart arbetar under in- och utflytt, kan hämta workpass i Informationen på entrétorget, Grindstugan och grinden mellan hall B och C.

Garderobsbiljetter
Du beställer även garderobsbiljetter via länken ovan, kostnad 35 kr/biljett. Varje garderobsbiljett gäller för en inlämning. Köpt biljett återlöses ej.

Välkomna!