tjej i bibliotek

Besök Gymnasiemässan

Torsdag 08.30-­17.00 │Fredag 08.30-­16.00 │Lördag 09.00-­16.00

Alla är välkomna att besöka Gymnasiemässan

Mässan är öppen för alla under mässans öppettider, och det är kostnadsfritt att besöka Gymnasiemässan alla tre dagarna. Elever och målsmän som inte kommer med en skolgrupp behöver inte förboka en tid.

Bokning för skolgrupper under torsdagen och fredagen
För att få ett jämnare flöde vid inpasseringen ber vi att skolgrupper som besöker mässan under torsdagen och fredagen mellan kl 8.15-15.00 förbokar sitt besök via länken nedan.
Vänligen gör en bokning per skolgrupp.
Efter kl 15:00 på vardagar samt under lördagen behövs ingen förbokning för skolgrupper.

Boka entrébiljetter till torsdagen och fredagen här!

Om antalet personer ändras innan ankomst behöver ni inte anmäla det till Gymnasiemässan. Om till exempel tåget är försenat till Älvsjö station kommer ni självklart bli insläppta när ni kommer även om ni missat er ankomsttid. Skolgrupperna går in vid sidan om huvudentrén och passerar genom en säkerhetskontroll innan de kommer in på Gymnasiemässan. Se karta här.

Särskilda behov
Om du besöker mässan med en grupp elever som kan uppleva det jobbigt att vistas i stora folksamlingar, rekommenderar vi er att besöka mässan under eftermiddagarna eller under lördagen då besökarantalet är något lägre.

Du som är ansvarig för en skolklass kan även kontakta oss i förväg så ordnar vi separat insläpp för er.
Skicka ett mail till  gymnasiemassan@stockholmsmassan.se och uppge gruppens namn/skola, anledning till önskat separat insläpp, antal personer samt vilken dag och tid ni vill besöka mässan.  Vi vill uppmärksamma er att alla måste passera säkerhetskontrollen.

Samlingsplatser på mässan
I år finns det fem samlingsplatser, dessa hittar ni efter att ni gått igenom entrén till mässan. Här kan ni samla klassen gruppen om ni önskar säga något till eleverna innan de sprids över mässgolvet eller använda det som uppsamlingsplats efter avslutat besök.
Samlingsplatserna är uppmärkta med skyltar med siffrorna 1, 2, 3, 4 och 5.
Dessa är utmärkta på kartan.

Bra att veta inför ditt besök >>