tjejer jobbar

25-27 november 2021

Välkommen till Gymnasiemässan digital - Förälder

Gymnasiemässan digital är plattformen där ditt barn möter skolorna i en virtuell mässmiljö. Utställarna har en egen brandad monter där de kan erbjuda enskilda samtal samt visa livesända eller förinspelade webinars.

När?
25-27 november pågår mässan live och alla montrar är bemannade av utställarna.
tors-fre 08:30-17:00
lörd 09:00-16:00

Hur?
Online. Från dator, surfplatta eller mobil. Vi rekommenderar dator eller surfplatta för bästa upplevelse. Studie- och yrkesvägledaren kommer att boka in tidsslottar för respektive klass vilket gör att utställare kommer att få en jämnare flöde med besökare.

Vad finns på mässan?
Mässan består av en lobby, Studievägledningen och Gymnasieantagningen. Självklart också utställarnas montrar och webbinarier.

Hur besöker jag som förälder?
Som förälder kan du besöka mässan på valfri tid, du registrerar dig och väljer att du är målsman vid registreringen och du har tillgång till samma utbud som eleverna. Vi rekommenderar att du som förälder besöker mässan själv men också tillsammans med ditt barn. De flesta elever kommer att besöka mässan på skoltid under en lärarledd lektion men det finns mycket att titta på. För att få ut det mesta av mässan krävs det flera besök.