service_pa_stockholmsmassan

Service på plats

Här listar vi den service som Stockholmsmässan erbjuder på plats.

Barnvagnar att låna 
Det finns barnvagnar att låna i Informationen vid huvudentrén. Visa upp din legitimation för att låna en barnvagn.

Betalning i kassor & garderober
Vi tar Amex, Diners, Mastercard, Visa och Maestro. Vi accepterar även följande valutor i våra enheter: Euro, Norska kr, Danska kr, Pund och Dollar.

Djur på Stockholmsmässan
Djur får inte följa med in på mässan, om det inte är en certifierad ledarhund. Självklart får utställande hundar komma in på hundutställningar.

Första hjälpen
Vårt första hjälpen-rum ligger mellan A och B-galleriet, bakom Pressbyrån. Vi har ett vaktbolag närvarande i anläggningen dygnet runt som har utbildning i första hjälpen. Vi har också ett antal defibrillatorer runtom i anläggningen.

Garderober
Garderober finns vid huvudentrén samt i C-hallen.  Avgiften är 40 kronor för jacka och 40 kronor för väska. Du kan betala med kort eller kontanter. Vid vissa mässor kan du förköpa garderob online, samtidigt som du köper din entrébiljett.

Hissar
Hiss finns i A-galleriet och i B-hallen samt ned till parkeringshuset vid huvudentrén.

Här kan du ladda elbilen
Stockholm Parkering har 8 publika laddplatser för elbilar vid Älvsjö idrottsplats infartsparkering, cirka 450 meter från Stockholmsmässans huvudentré. Laddningen är kostnadsfri, ni betalar enbart ordinarie parkeringstaxa. Den el som Stockholm Parkering har i sina laddplatser är märkt med bra miljöval och kommer från förnybara källor.
Läs mer här

Rum för andakt
Stockholmsmässan erbjuder ett rum för andakt, där du som behöver en fridfull stund under ditt mässbesök kan använda för bön, andakt eller liknande. Vänligen kontakta Informationen vid huvudentrén för mer information och tillgång till rummet.

Rökning
Det är rökfritt på Stockholmsmässan. Vi tillåter rökning utomhus.

Skötrum & amningsrum
Skötrum finns tydligt markerat i anläggningen. Vi har även ett amningsrum, vänligen kontakta Informationen vid huvudentrén.

Toalett
Toaletter finns runtom i anläggningen och är tydligt markerade med skyltar och i Stockholmsmässans app. Toaletter för rörelsehindrade finns vid entréerna, i mässhallarna och gallerierna.

Uttagsautomater (bankomater)
Uttagsautomater finns dels vid Informationen vid huvudentrén och vid Östra entrén.

Återvinning
Stockholmsmässan källsorterar och arbetar efter dokumenterad hållbarhetspolicy. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här