gymnasiemassan-stockholmsmassan

Välkommen till Gymnasiemässan - i år digital!

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Gymnasiemässan, en mötesplats fylld av inspiration för dig som snart ska göra ditt gymnasieval. I år blir Gymnasiemässan i ett digitalt format. Precis som tidigare hittar du mer än 100 gymnasieskolor från Stockholms län och dessutom en del skolor från andra delar av landet.

Känner du dig villrådig i ditt val av program eller osäker på hur ansökningsprocessen ser ut? Stanna då till vid Gymnasieantagningens monter och Studievägledarmontern. Här finns handläggare och vägledare som gärna svarar på alla frågor du har om vägarna till åren som kommer via chatt eller videosamtal.

Välkommen till det första steget mot din framtid. Se till att ha roligt på vägen!

Öppettider och bemanning av chatt och videosamtal:
08:30-17:00 Torsdag 19 november | 08:30-17:00 Fredag 20 november | 09:00-16:00 Lördag 21 november

Gymnasiemässan digital är öppen dygnet runt under de tre dagarna men endast bemannade av representanter från skolorna, Gymnasieantagningen Storsthlm samt yrkes- och studievägledare under de satta öppettiderna.

Så här funkar det

• Registrering till digitala mässan sker här på gymnasiemassan.nu
• Möjlighet att chatta och ha videosamtal
• Utställarna bemannar sina montrar
• Stort webbinarieprogram på scenen
• Tillgång till Studie- och yrkesvägledare
• Tillgång till Gymnasieantagningen Storsthlm

Mässtidning

I mässtidningen hittar du all information om mässan som i år blir helt digital! Läs tips, artiklar, guider och mer som hjälper dig att navigera på Gymnasiemässan digital och svarar på dina frågor.

Läs mässtidningen här »

Ett besök ger dig

• Information – lär dig mer om de program och inriktningar som finns och vilka skolor som erbjuder dessa
• Hjälp av Gymnasieantagningen Storsthlm när det gäller hur antagningen går till, hur du gör din ansökan, betyg och mer