19-21 november 2020

Så här går det till med Gymnasiemässan digital

➔ Eleverna besöker gymnasiemassan.nu och via länk registrerar sig på den externa mässidan för Gymnasiemässan Digital 2020.

➔ Eleverna svarar på ett frågeformulär vid registreringen och får information om vilka skolor och webbinarier som matchar bäst mot deras önskemål.

➔ När mässan går live bemannar utställarna sin monter genom att vara tillgänglig för chattfrågor och videosamtal. Utställarna ser i sin portal hur väl varje elev matchar med skolan.

➔ Skolorna kan lägga upp webbinarier som ger eleverna mer information om skolan och de olika programmen. Alla webbinarier ligger on demand vilket betyder att eleven kan titta på webbinariet närsomhelst.

➔ Efter mässan kommer skolorna att få information om vilka elever som besökt deras monter och gjort en intresseanmälan.

➔ Innan mässan öppnar kommer vi att hålla ett separat webbinar med SYV som också kommer att finns tillgängligt i efterhand på gymnasiemassan.nu.

Boka tid för Webbinar riktat till SYV för utbildning i plattformen
För din trygghet erbjuder vi ett webinarium där Peter Markström, Försäljningschef på gymnasium.se, utbildar och guidar dig i hur du ska arbeta med mässplattformen och hur du instruerar eleverna vid deras virtuella besök. Webbinariet kommer även att gå att se i efterhand på hemsidan.

Datum: 2 november
Tid: 13:00-14:00
Vi behöver din anmälan här!