25-27 november 2021

Så här går det till med Gymnasiemässan digital

➔ Eleverna besöker gymnasiemassan.nu och via länk registrerar sig på den externa mässsidan för Gymnasiemässan Digital 2021.

➔ Eleverna svarar på ett kort frågeformulär vid registreringen.

➔ När eleven har loggat in kan de söka skola vi Skolkartan, via sök eller genom att klicka fram mellan hallarna.

➔ När mässan går live bemannar utställarna sin monter genom att vara tillgänglig för chattfrågor och videosamtal.

➔ Skolorna kan lägga upp webbinarier som ger eleverna mer information om skolan och de olika programmen. Alla webbinarier ligger on demand vilket betyder att eleven kan titta på webbinariet närsomhelst.

➔ Efter mässan kommer skolorna att få information om vilka elever som besökt deras monter och gjort en intresseanmälan.

➔ Innan mässan öppnar kommer vi att hålla ett separat webbinar med SYV som också kommer att finns tillgängligt i efterhand på supportsidan