Boka monter Gymnasiemässan

Träffa Stockholm läns blivande gymnasieelever

Boka monter till Gymnasiemässan 19 - 21 november 2020

Här hittar du anmälan, prisuppgifter och annan information till dig som vill ställa ut på Gymnasiemässan 2020.
Fyll i anmälningsformuläret via knappen nedan eller kontakta oss för mer information!

• Anmälan och prisuppgifter

Pris för monteryta 2020:
    1 535 kr/kvm skolor
    1 735 kr/kvm företag

Minsta monteryta som går att boka är 9 kvm.

Boka senast 31 januari och betala 2019 års pris:

1495 kr/kvm skolor
    1695 kr/kvm företag

ExpoStart - avgift tillkommer på alla bokningar, 5195 kr. Allt detta ingår i ExpoStart »

Jag vill boka monter »

• Gymnasiemässan

Vad är Gymnasiemässan?

Vad är Gymnasiemässan och varför ska du bli utställare? Vilka får ställa ut och vad kan man förvänta sig under mässdagarna?

Gymnasiemässan på Stockholmsmässan i Älvsjö är Sveriges största Gymnasiemässa. Gymnasiemässan arrangeras av Stockholmsmässan ihop med Kommunerna i Stockholms län (KSL).

Här har blivande gymnasieelever ett smörgåsbord fyllt av gymnasieutbildningar att välja på. Samtliga högstadieskolor bjuds in till Gymnasiemässan. Under torsdagen och fredagen så besöker eleverna mässan ihop med sin klass. Det gör att den under två dagar är ungefär 20 000 elever på plats och som du som utställare har möjlighet att möta och prata om din skola med.

På lördagen finns möjlighet att komma tillbaka själv eller tillsammans med exempelvis med sina föräldrar. På plats finns också Studie- och yrkesvägledare som eleverna kan ställa frågor om utbildningsval.

För att skapa den bästa mötesplatsen inför gymnasievalet så är vi noga med vilka som får ställa ut på Gymnasiemässan. Det ska vara gymnasieskolor inom Stockholms län eller skolor med riksintag.

Vi välkomnar också branschorganisationer och företag som de samarbetar med för att kunna visa på vilka yrken som olika utbildningar kan leda till. I övrigt så kan vi ha olika organisationer som samarbetspartner för att belysa vad vi är anser är viktiga frågor för ungdomar som exempelvis mobbing, utanförskap, självtillit etc.

Under tre dagar är det högt tryck och en härlig stämning i hallen. Då möter du som utställare enormt många entusiastiska och engagerade elever, så missa inte tillfället att vara på plats!

• bild en på digital monter

Företagsprofil online

Genom att uppdatera din Företagsprofil online försäkrar du dig om att besökare och journalister lär känna ditt företag - inför, under och efter eventets gång.

ALLT DETTA INGÅR I FÖRETAGSPROFIL ONLINE:

Du får din egen företagsprofil på eventets hemsida tillsammans med monternummer och länk till kartan vilket gör det enklare för besökare att hitta dig. Genom Företagsprofil Online visas din logotyp i listan över deltagande företag online samt att företagets varumärken blir synliga, sökbara och ökar affärsmöjligheterna. Förutom detta så får du också möjlighet att visa dina produkter/tjänster online, lyfta fram mässunika erbjudanden samt möjlighet att publicera pressmeddelanden. Företagsprofil Online ingår för alla utställare.

För att uppdatera din företagsprofil loggar du in i Event Planner »