25-27 november 2021

Bokad utställare:
Välkommen till Gymnasiemässan Digital

Gymnasiemässan Digital är plattformen där ni möter blivande elever i en virtuell mässmiljö. Ni har en egen brandad monter, kan erbjuda enskilda samtal samt visa livesända eller förinspelade webbinarier för att informera och attrahera elever till just era program! NI får större möjlighet till bättre statistik och insikter.

När?
25-27 november pågår mässan live och alla montrar är bemannade av utställarna.

Hur?
Online. Från dator, surfplatta eller mobil. Vi rekommenderar dator eller surplatta för bästa upplevelse. Studie- och yrkesvägledaren kommer att boka in tidsslottar för respektive klass vilket gör att ni som utställare kommer att få en jämnt flöde med besökare. Vi bjuder också in Studie- och yrkesvägledarna till ett webinar så att de får all nödvändig information om hur de navigerar på plattformen och kan hjälpa eleverna på bästa sätt.

Vad finns på mässan?
Mässan består av en lobby, Studievägledningen och Gymnasieantagningen. Självklart också utställarnas montrar och webbinarier.

Boka extratjänster som support och ytterligare korr av er monter, ytterligare representant eller webbinarium, samutställare för er som vill dela monter, medverkan utan monter och mer.

Boka extratjänster här ➔

Viktiga datum inför Gymnasiemässan Digital att hålla koll på. Bland annat deadline för inlämning av montermaterial, webbinarier om mässplattformen och mer.

Se alla viktiga datum här ➔

Har du frågor om materialet eller mässplattformen? På den här supportsidan har vi samlat information om material, webbinarier, vanliga frågor och svar, kontaktuppgifter och guider.

Till Supportsidan ➔

o Gymnasiemässan Digital har hela digitala mässanläggningen i år
o Förbättrad chatt med tydligare chattfönster
o Förbättrad sökfunktion för att lättare koppla ihop elever och skolor

o Fler hallar med smartare indelning av skolorna
o Vi gör allt jobb – du som utställare lämnar bara in ditt material och vår personal skapar ditt innehåll i montern

Inför mässdagarna kommer vi att anordna olika webbinarier där vi berättar, guidar och visar dig mässan och plattformen. Under webbinarierna har du även möjlighet att ställa dina frågor direkt till supporten!