25-27 november 2021

Välkommen till Gymnasiemässan digital

Gymnasiemässan digital är plattformen där ni möter blivande elever i en virtuell mässmiljö. Ni har en egen brandad monter, kan erbjuda enskilda samtal samt visa livesända eller förinspelade webinars för att informera och attrahera elever till just era program! NI får större möjlighet till bättre statistik och insikter.

När?
25-27 november pågår mässan live och alla montrar är bemannade av utställarna.

Hur?
Online. Från dator, surfplatta eller mobil. Vi rekommenderar dator eller surplatta för bästa upplevelse. Studie- och yrkesvägledaren kommer att boka in tidsslottar för respektive klass vilket gör att ni som utställare kommer att få en jämnt flöde med besökare. Vi bjuder också in Studie- och yrkesvägledarna till ett webinar så att de får all nödvändig information om hur de navigerar på plattformen och kan hjälpa eleverna på bästa sätt.

Vad finns på mässan?
Mässan består av en lobby, Studievägledningen och Gymnasieantagningen. Självklart också utställarnas montrar och webbinarier.