Om Gymnasiemässan Digital

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Gymnasiemässan Digital, Sveriges största mötesplats för gymnasieskolor och blivande gymnasieelever.

Föregående års mässa besöktes av mer än 21 000 elever, fler än 12500 intresseanmälningar samlades in och hela 130 400 chattar startades. Ta chansen och ställ ut på årets mässa för möjligheten att nätverka med och dela med er av vad just ni har att erbjuda till morgondagens gymnasieungdomar.

Gymnasiemässan Digital arrangeras på uppdrag av Gymnasieantagningen Storstockholm och i partnerskap med gymnasium.se.

Öppettider och bemanning av chatt och videosamtal:
08:30–17:00 Tisdag 22 november | 08:30–20:00 Onsdag 23 november

Gymnasiemässan digital är öppen dygnet runt under de två dagarna men endast bemannade av representanter från skolorna, Gymnasieantagningen Storsthlm samt yrkes- och studievägledare under de satta öppettiderna.

Boka extratjänster som support och ytterligare korr av er monter, ytterligare representant eller webbinarium, samutställare för er som vill dela monter, medverkan utan monter och mer.

Läs mer här

Viktiga datum inför Gymnasiemässan Digital att hålla koll på. Bland annat deadline för inlämning av montermaterial, webbinarier om mässplattformen och mer.

Se alla viktiga datum här ➔

Har du frågor om materialet eller mässplattformen? På den här supportsidan har vi samlat information om material, webbinarier, vanliga frågor och svar, kontaktuppgifter och guider.

Till Supportsidan ➔