gymnasiemassan-stockholmsmassan

Säkerhetsläget samt hur vi ökat säkerheten på mäsan

Vi är medvetna om det nuvarande säkerhetsläget och lägger stor vikt vid att skapa en trygg och säker miljö för alla våra besökare. Genom noggranna åtgärder och anpassningar strävar vi efter att erbjuda en positiv och säker upplevelse för alla som besöker vår mässa. Läs vidare för att ta reda på vilja åtgärder vi har vidtagit för att säkerställa din trygghet.

Säkerhetsbågar: Vi har infört säkerhetsbågar som en del av våra åtgärder för att skapa en trygg miljö. Dessa säkerhetsbågar hjälper till att säkerställa din säkerhet genom att identifiera eventuella objekt som kan utgöra en risk, och dessa säkerhetsåtgärder är avsedda att göra din upplevelse hos oss så säker som möjligt.

Väskkontroll: Alla väskor genomgår noggrann kontroll för att säkerställa en säker miljö för alla besökare och identifiera förbjudna föremål. Alla förbjudna föremål beslagtas. För att minimera kö både för er med andra besökare ber vi er att lämna väskan hemma. 

Obligatorisk garderob: För att minska trängseln och skapa en bekväm miljö, erbjuder vi en kostnadsfri obligatorisk garderobtjänst där du kan förvara dina ytterkläder. 

Individuella biljetter: Varje elev tilldelas en individuell biljett för att vi ska kunna hålla koll på antalet besökare och säkerställa en kontrollerad miljö. 

Tre dagar för att minska antalet samtidiga besökare: Genom att sträcka ut mässan över tre dagar minskar vi antalet besökare per dag och skapar en mer avslappnad atmosfär.

Bokade slottider: Vi erbjuder bokade besökstider för varje klass för att undvika trängsel och ge varje elev tillräckligt med tid att utforska allt vi har att erbjuda.

Dessa åtgärder är utformade för att prioritera din säkerhet och komfort. Vi ser fram emot att välkomna dig till en trygg och givande upplevelse på Gymnasiemässan.

Här kan ni läsa om Stockholmsmässans information gällande säkerheten med anledning av den förhöjda terrorhotnivån:http://https//www.stockholmsmassan.se/infor-ditt-besok/sakerhet-pa-stockholmsmassan?sc_lang=sv-se

Har ni fler frågor är ni välkomna att ställa dem på gymnasiemassan@stockholmsmassan.se