Boka monter Gymnasiemässan

Här hittar du alla utställare på Gymnasiemässan. Du kan söka på skolans namn eller monternummer, eller filtrera på program/kategori för att hitta de skolorna som du är intresserad av att veta mer om. För att effektivisera ditt besök på mässan, kan du även välja att få de skolor du är intresserade av utmarkerade på hallkartan så du snabbt hittar dem när du är på plats.

10 BRA FRÅGOR ATT STÄLLA TILL SKOLORNA
1. Hur många elever går det på skolan och hur stora är klasserna? 2. Hur många lärare är behöriga att undervisa i sina ämnen? 3. Vilket arbetssätt eller vilken metodik använder skolan? 4. Hur stor del av undervisningen är lärarledd? 5. Finns det individuella utvecklingsplaner för varje elev? 6. Hur ofta har jag utvecklingssamtal? 7. Finns det möjlighet att byta program om jag valt fel? 8. Finns det skolsköterska, kurator, psykolog och studie- och yrkesvägledare? 9. Har skolan utbyten med andra länder inom de program jag är nyfiken på? 10. När har skolan öppet hus?10. När har skolan öppet hus?

Se utställare på hallkartan